Huashan Berg

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

De Huashan Berg ligt op zo`n 120 kilometer ten oosten van Xian en wordt beschouwd als de mooiste van de vijf “heilige bergen” van China.

De Huashan Berg is beroemd om zijn adembenemende kliffen. Langs de 12 kilometer lange kronkelende weg naar de top zie je spannende afgronden. Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden: hier en daar zie je boeddhistische en taoïstische tempels, paviljoenen, traditionele gebouwen, beeldhouwwerken en graveerkunsten. Je kan er zelfs ruïnes vinden: Yuquan (Jade Spring), Zhenwu Palace en Jintian Palace zijn de meest bekende.

Programma:

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van de prachtige Huashan Berg onder begeleiding van een privégids, waarbij gebruik wordt gemaakt van de hogesnelheidstrein en de bus.

De lokale gids haalt je `s morgens op in de lobby van het hotel en zal je begeleiden naar het metrostation in het noorden van Xian. Met de hogesnelheidstrein duurt het ongeveer 35 minuten. 

Het gebied rondom de Huashan Berg bestaat uit 5 bergtoppen die beklommen kunnen worden. Men moet de North Peak beklimmen om de andere 4 bergtoppen te bereiken. We gaan met de kabelbaan naar de North Peak. Als je liever niet alle bergtoppen beklimt, is het natuurlijk ook mogelijk om op de North Peak te blijven en daar te genieten van het prachtige uitzicht. Het beklimmen van alle 5 de bergtoppen duurt zo`n 5 uur. Een fantastische ervaring met geweldige uitzichten is gegarandeerd!   . 

Als de dagtrip voorbij is zal de lokale gids samen met je de hogesnelheidstrein en metro nemen naar het hotel in Xian, er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf nog de stad in te gaan.

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Retourtickets hogesnelheidstrein Xian.
  • Transferservice openbaar vervoer en bus.
  • Tickets kabelbaan bij de Huashan Berg.
  • Busvervoer van het treinstation naar de Huashan Berg.
  • Entree bezienswaardigheden

Opmerking: 
Privéauto/ privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!