Waterstadje Suzhou

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Suzhou staat bekend als “het Venetië van China”, in deze mooie waterstad  kom je vele plassen en riviertjes tegen. Tijdens onze prachtige privérondleiding zal je worden gefascineerd door de charme van het stadslandschap waarbij de vredige tuinen, het mooie landschap en de architectonische pracht je zullen doen verbazen. Suzhou staat daarnaast ook bekend om de lokale producten zoals borduurwerken, versierde waaiers en prachtige brokaten.  

Programma:

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van een stadswandeling door Suzhou onder begeleiding van een privégids. 

De lokale gids staat om 08:00 klaar in de lobby van het hotel en zal je begeleiden naar het treinstation. Met de hogesnelheidstrein is het ongeveer 40 minuten reizen naar Suzhou. Eenmaal in Suzhou nemen we de metro om ons te verplaatsen.

De eerste bestemming is het Museum van Suzhou, wat grenst aan de Humble Administrator`s Garden. Het museum is gebouwd in 1960 en het nieuwe exhibitiegebouw is gemaakt door de wereldberoemde Chinees-Amerikaanse architect I.M.Pei. Na ons bezoek aan het museum gaan we naar de Humble Administrator`s Garden, wat één van de grootste klassieke tuinen van de regio is en bekend staat om het feit dat het tot de top 4 tuinen van China behoort.   

We vervolgen onze weg over de eeuwenoude Pingjiang Road, deze 800 jaar oude weg is de best bewaarde “waterweg” in Suzhou. Dit 1600-meter lange geplaveide pad loopt langs een kanaal met wilgen die hun takken in het water laten hangen. Langs het pad zijn ook mooie bruggetjes te vinden alsmede oude traditionele huisjes.

We nemen de metro terug naar het treinstation waarna we in ongeveer 40 minuten weer terug zijn in Shanghai. Bij aankomst zal de lokale gids je begeleiden naar het hotel, er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf nog de stad in te gaan.

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice met de hogesnelheidstrein en metro van en naar uw hotel
  • Entrée bezienswaardigheden

Opmerking: 
Privéauto/ privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!