Waterstadje Wuzhen

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

De waterstad Wuzhen is een typische oude stad in het zuiden van China. Het ligt op een afstand van zo`n 140 kilometer van Shanghai.

Wuzhen is één van de top zes oude steden ten zuiden van de rivier de Yangtze en kent een geschiedenis van meer dan 6000 jaar. Door de vruchtbare grond die men er kan vinden is er een overvloed aan rijst, vis en zijde. De stad straalt de charme van een waterstadje uit en heeft die eeuwenoude uitstraling goed weten te behouden.

Programma:

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van het waterstadje Wuzhen onder begeleiding van een privégids, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bus en metro. 

De lokale gids haalt je `s morgens op in de lobby van het hotel en zal je begeleiden naar het busstation in het zuiden van Shanghai. De busrit naar Wuzhen duurt ongeveer twee uur. Eenmaal in Wuzhen kopen we de tickets en gaan we richting het centrum.

Ontdek samen met je privégids de waterstad Wuzhen. In het kleine stadje zijn de huizen gemaakt van bakstenen en grijze tegels, hetgeen in schril contrast staat met de witte muren waardoor de stad eruitziet als een prachtig Chinees schilderij. Hier en daar kun je in de stad stenen bruggetjes zien. Bootjes met zwarte luifels drijven rustig over de rivier. Of je nu langs de rivier loopt of een wandeling maakt in de steegjes die geplaveid zijn met blauwe tegels, één ding is zeker: het schilderachtige landschap en de langzame levensstijl zullen indruk op je maken. 

Als de dagtrip voorbij is, nemen we de bus terug naar Shanghai. Bij aankomst zal de lokale gids samen met jou de metro nemen naar het hotel, er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf nog de stad in te gaan.

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice met de bus en metro
  • Entree bezienswaardigheden

Opmerking:
Privéauto/ privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!